Snehvit

22 roller + 8-12 roller uten tekst / 2 akter / 11 sanger

Manus m/ besifrede sanger + CD med sang + CD uten sang + DVD

 

Denne versjonen av Snehvit og de 7 dvergene skjer i år 3.000.

Vi er i en verden der alle mennesker er blå - unntatt dronningens datter Snehvit, som på grunn av en genfeil er hvit som snø og derfor må leve i skjul på slottet.

I det blå landet er det aller vikigste å se ut som og gjøre som alle andre, og dronningen er alles ideal. Hvert år arrangerer hun en skjønnhetskonkurranse på TV, som slottets datanerd Blåøye sørger for at hun vinner.

Men så forelsker Blåøye seg i Snehvit, melder henne på i konkurransen - og sørger for at hun vinner! Dronningen blir rasende, og sender Snehvit ut i den ville og uberørte naturen, der de enøyde monstrene holder til ...

Snehvit er et spennende og morsomt musikkspill om fordommer, ensretting og diskriminering.REGNBUESANGEN (fra øve-CD’en)


Denne versjonen av Snehvit og de 7 dvergene skjer i år 3.000.

Vi er i en verden der alle mennesker er blå - unntatt dronningens datter Snehvit, som pga en genfeil er hvit som snø og derfor må leve i skjul på slottet.

I det blå landet er det aller vikigste å se ut som og gjøre som alle andre, og dronningen er alles ideal. Hvert år arrangerer hun en skjønnhetskonkurranse på TV, som slottets datanerd Blåøye sørger for at hun vinner. Men så forelsker Blåøye seg i Snehvit, melder henne på i konkurransen - og sørger for at hun vinner! Dronningen blir rasende, og sender Snehvit ut i den ville og uberørte naturen, der de enøyde monstrene holder til ... Snehvit er et spennende og morsomt musikkspill om fordommer, ensretting og diskriminering.


REGNBUESANGEN (fra øve-CD)